ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΠ/ΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΠ/ΣΗ  

Υπάρχουν 612 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα

Λιπαντικό σιλικόνης WD-40 με διπλό σύστημα ψεκασμού. Όπου χρησιμοποιείται, τα μέρη παύουν να «κολλάνε» και είναι κατάλληλο για μηχανήματα υψηλής πίεσης.Η βαλβίδα 360° επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση, κάνοντας έτσι κάθε εργασία δυνατή. Προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Glass Cleaner είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο, υψηλής ποιότητας αεροζόλ που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό καθρεφτών και γυάλινων επιφανειών.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Airco Cleaner είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος υψηλής ποιότητας αφρός καθαρισμού με λεπτό άρωμα που χρησιμοποιείται για κλιματισμό σε διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Είναι κατασκευασμένο για να πληροί αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα και, ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ωφέλιμο για την παράταση της διάρκειας ζωής του κλιματιστικού.

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προστατεύει & γυαλίζει τα ελαστικά προσφέροντας τους βαθιά υγρή και μαύρη όψη Σύνθεση με ρητίνη και σιλικόνη χωρίς ρινίσματα μετάλλου Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολο στη χρήση.

23,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η πλούσια κρέμα ενυδάτωσης της ArmorAll επιτρέπει την ομοιόμορφη και καθαρή εφαρμογή. Διαθέτει μοναδική σύνθεση με ειδικούς παράγοντες κατά των ακτίνων UV, ενώ δεν κολλάει και δεν είναι λιπαρή

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το αρωματικό της εταιρείας Little Trees ανανεώνει την ατμόσφαιρα της καμπίνας του αυτοκινήτου. Είναι εμποτισμένο σε καρτέλα, την οποία μπορείς να κρεμάσεις στον καθρέφτη ή σε όποιο άλλο σημείο του αυτοκινήτου σου επιθυμείς.

1,80 €
0 Σχόλιο(α)

Δεν αφήνει κανέναν λεκέ και δεν επηρεάζει την υφή του υφάσματος.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 612 αντικειμένων