Αρωματικά Αυτοκινήτου

Αρωματικά Αυτοκινήτου 

Υπάρχουν 148 προϊόντα.
ανά σελίδα

Το αρωματικό της εταιρείας Little Trees ανανεώνει την ατμόσφαιρα της καμπίνας του αυτοκινήτου. Είναι εμποτισμένο σε καρτέλα, την οποία μπορείς να κρεμάσεις στον καθρέφτη ή σε όποιο άλλο σημείο του αυτοκινήτου σου επιθυμείς.

1,80 €
0 Σχόλιο(α)

Δεν αφήνει κανέναν λεκέ και δεν επηρεάζει την υφή του υφάσματος.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η εξαιρετική δροσιά του ροδιού ενισχυμένη με άρωμα μόσχου, βανίλιας, πράσινου μήλου και λεμονιού, προσφέρει μια υπέροχη αύρα. Δεν αφήνει κανέναν λεκέ και δεν επηρεάζει την υφή του υφάσματος.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ένα μείγμα από ώριμα λευκά και κόκκινα σταφύλια που φυτρώνουν στους παραδοσιακούς ελληνικούς αμπελώνες, σας γυρνούν στην παιδική σας ηλικία. Δεν αφήνει κανέναν λεκέ και δεν επηρεάζει την υφή του υφάσματος.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Δεν αφήνει κανέναν λεκέ και δεν επηρεάζει την υφή του υφάσματος. Αρώματα άγριου τριαντάφυλλου εσπεριδοειδών και λεβάντας συναντούν το απόσταγμα καλοκαιρινών φρούτων και προκαλούν τις αισθήσεις σας.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η μυστική αρμονία των αγριολούλουδων και του σανδαλόξυλου εξασφαλίζουν ανοιξιάτικη αύρα για καθημερινή απόλαυση.

2,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η εξαιρετική δροσιά του ροδιού ενισχυμένη με άρωμα μόσχου, βανίλιας, πράσινου μήλου και λεμονιού, προσφέρει μια υπέροχη αύρα.

2,00 €
0 Σχόλιο(α)

Απολαύστε τη δροσιά του κίτρου, απλά συνδυασμένη με άρωμα δενδρολίβανου και γιασεμιού, συνοδευόμενες από ξυλώδεις νότες βάσης

2,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 148 αντικειμένων