Αλοιφές/Καθαριστικά

Αλοιφές/Καθαριστικά 

Υπάρχουν 252 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα
Νέο

Η πλούσια κρέμα ενυδάτωσης της ArmorAll επιτρέπει την ομοιόμορφη και καθαρή εφαρμογή. Διαθέτει μοναδική σύνθεση με ειδικούς παράγοντες κατά των ακτίνων UV, ενώ δεν κολλάει και δεν είναι λιπαρή

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε γυάλινες, συνθετικές κι υφασμάτινες επιφάνειες. Σε βαμμένες και γυαλισμένες πλαστικές επιφάνειες. Κατάλληλο για χρήση στο εσωτερικό κι εξωτερικό του οχήματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε οδηγούς παραθύρων, λάστιχα στεγανοποίησης και ζώνες ασφαλείας. Σε δερμάτινες επιφάνειες, στο ταμπλό του οχήματος και σε όλες τις συνθετικές επιφάνειες. Κατάλληλο για χρήση στο εσωτερικό κι εξωτερικό του οχήματος.

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε συνθετικές και μεταλλικές επιφάνειες. Σε αυτοκόλλητα, ετικέτες και κολλητικές ταινίες.

20,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στις ζάντες του οχήματός σας.

9,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα, προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στα ελαστικά του οχήματός σας.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στην ταπετσαρία του οχήματός σας.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πάστα από την Nigrin για προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.

12,50 €
0 Σχόλιο(α)

Αφρός από την Nigrin για γυάλισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στα εσωτερικά πλαστικά και στο ταμπλό του οχήματός σας.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στα εσωτερικά πλαστικά και στο ταμπλό του οχήματός σας.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το MOTUL Car Body Shampoo είναι ένα ισχυρό καθαριστικό και απολιπαντικό για το αυτοκίνητο. Καθαρίζει σχολαστικά κάθε είδους βρωμιά (ακαθαρσίες, γράσο, σκόνη). Αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ και επιταχύνει το στέγνωμα. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες: Πλαστικά, χρώματα, βερνίκια, μέταλλα, συνθετικά,

8,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 252 αντικειμένων