Αλοιφές/Καθαριστικά

Αλοιφές/Καθαριστικά 

Υπάρχουν 258 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα

Λιπαντικό σιλικόνης WD-40 με διπλό σύστημα ψεκασμού. Όπου χρησιμοποιείται, τα μέρη παύουν να «κολλάνε» και είναι κατάλληλο για μηχανήματα υψηλής πίεσης.Η βαλβίδα 360° επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση, κάνοντας έτσι κάθε εργασία δυνατή. Προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Glass Cleaner είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο, υψηλής ποιότητας αεροζόλ που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό καθρεφτών και γυάλινων επιφανειών.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προστατεύει & γυαλίζει τα ελαστικά προσφέροντας τους βαθιά υγρή και μαύρη όψη Σύνθεση με ρητίνη και σιλικόνη χωρίς ρινίσματα μετάλλου Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολο στη χρήση.

23,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η πλούσια κρέμα ενυδάτωσης της ArmorAll επιτρέπει την ομοιόμορφη και καθαρή εφαρμογή. Διαθέτει μοναδική σύνθεση με ειδικούς παράγοντες κατά των ακτίνων UV, ενώ δεν κολλάει και δεν είναι λιπαρή

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε γυάλινες, συνθετικές κι υφασμάτινες επιφάνειες. Σε βαμμένες και γυαλισμένες πλαστικές επιφάνειες. Κατάλληλο για χρήση στο εσωτερικό κι εξωτερικό του οχήματος.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε οδηγούς παραθύρων, λάστιχα στεγανοποίησης και ζώνες ασφαλείας. Σε δερμάτινες επιφάνειες, στο ταμπλό του οχήματος και σε όλες τις συνθετικές επιφάνειες. Κατάλληλο για χρήση στο εσωτερικό κι εξωτερικό του οχήματος.

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σε συνθετικές και μεταλλικές επιφάνειες. Σε αυτοκόλλητα, ετικέτες και κολλητικές ταινίες.

20,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στις ζάντες του οχήματός σας.

9,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 258 αντικειμένων