Μοτοσυκλέτας

Μοτοσυκλέτας 

Υπάρχουν 53 προϊόντα.
ανά σελίδα

Ψεκάστε καλά τα λερωμένα εξαρτήματα και αφήστε το διαλύτη να εκρεύσει ή να στεγνώσει. Εάν τα εξαρτήματα είναι πολύ λερωμένα, επαναλάβετε τη διαδικασία

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Επισκευή Αμαξώματος - Συγκόλληση Καουτσούκ στυρενίου-βουταδιενίου (SBR), πολλαπλών χρήσεων κόλλα επαφής ψεκαζόμενη, ευαίσθητη στην πίεση.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

 Διατηρεί όλα τα είδη των εργοστασιακών επιστρώσων στο αμάξωμα Συμπληρώνει και ενισχύει τις υπάρχουσες προστατευτικές επιστρώσεις από PVC και ελαστικό/ρητίνη. Συμβατό με PVC. Mπορεί να βαφεί Mπορεί να επικαλύψει βαμμένα ή/και ασταρωμένα εξαρτήματα

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προδιαγραφές - Συστάσεις NSF H1, HALAL

15,80 €
0 Σχόλιο(α)

Προηγμένο, ημισυνθετικό λιπαντικό σπρέι που σχεδιάστηκε ειδικά για τις αλυσίδες μοτοσικλετών υψηλής επίδοσης. Αποτελεσματικά διαπερνά τις ζωτικής σημασίας pins και bushes της αλυσίδας για να παρέχει άριστη λίπανση και προστασία διάβρωσης.

10,40 €
0 Σχόλιο(α)

Εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, συντηρεί και μονώνει τα εξωτερικά και εσωτερικά πλαστικά, ελαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα του οχήματος, ενώ επίσης έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση, ψεκάστε τα εξαρτήματα και αφήστε το να δράσει για λίγο. Μετά από τη χρήση, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να αδειάσει.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

WD40 Multi-Use Product Flexible 600ml με εύκαμπτο ακροφύσιο για εύκολη πρόσβαση παντού. Το ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή.

15,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

5,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 53 αντικειμένων