Αυτοκινήτου

Αυτοκινήτου 

Υπάρχουν 62 προϊόντα.
ανά σελίδα

Βελτιώνει την απόδοση Αφαιρεί τις εναποθέσεις άνθρακα Μεγιστοποιεί την ισχύ Μειώνει τις προαναφλέξεις του κινητήρα Βελτιώνει την ανάφλεξη Βελτιώνει την ανταπόκριση Βοηθά στην καύση

11,70 €
0 Σχόλιο(α)

Τεχνικά: νέας γενιάς συμπυκνωμένο υγρό πλύσης για όλες τις εποχές, εγκεκριμένο από την DEKRA. Επαγγελματίας: άμεσο αποτέλεσμα, ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Τελικός πελάτης: όχημα σε άριστη κατάσταση. Περιβάλλον και υγεία: χωρίς χρωστικές και αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες Περιοχή Χρήσης Σε συστήματα πλύσης παρμπρίζ. Ιδανικό για χρήση από άτομα με...

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το προϊόν (300ML) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

4,90 €
0 Σχόλιο(α)

EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για κιβώτια ταχυτήτων, διαφορικά καθώς και μηχανισμούς μετάδοσης στο σύστημα διεύθυνσης, ειδικά όταν αυτά λειτουργούν κάτω από συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και πίεσης.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προσθέστε σε λιπαντικά κινητήρων, συμπιεστών, αντλιών και κιβωτίων, είναι ιδανικό για κινητήρες επιβατικών και επαγγελματικών τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου. Μπορείτε να το αναμίξετε με όλα τα λάδια του εμπορίου. Αρκεί για 5 λίτρα λιπαντικού ενώ έχει μεγάλη διάρκεια επίδρασης που φτάνει τα 50.000 χιλιόμετρα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι ακατάλληλο για υγρούς συμπλέκτες!

24,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 62 αντικειμένων