Αυτοκινήτου

Αυτοκινήτου 

Υπάρχουν 81 προϊόντα.
ανά σελίδα

Περιοχή Χρήσης Σε όλους τους κινητήρες βενζίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό εξαρτημάτων κινητήρα πετρελαίου, μόνον όταν αυτά είναι αποσυναρμολογημένα. Μετά τον καθαρισμό στεγνώστε σχολαστικά (φυσήξτε με πεπιεσμένο αέρα) τα εξαρτήματα πριν την επανασυναρμολόγησή τους.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή Στα υβριδικά οχήματα σε κάθε γέμισμα, στους υπόλοιπους βενζινοκινητήρες κάθε 5.000 χλμ Για να αποφευχθεί η ζημιά του κινητήρα που προκαλείται από το LSPI, το προϊόν πρέπει να προστεθεί στο δεξαμενή καυσίμου κάθε τρίτο γέμισμα.

23,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή Χρήσης Σε όλους τους κινητήρες βενζίνης, με άμεσο ή έμμεσο ψεκασμό. Σε μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού βενζίνης.

56,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κατάλληλο για κάθε είδους κινητήρα σε επιβατικά οχήματα, φορτηγά, σκάφη αναψυχής κ.α Καθαρίζει και αποβάλλει τα κατάλοιπα καύσης όπως την μαύρη λάσπη και άλλα είδη κατάλοιπων που εμποδίζουν την καλή λειτουργία. Επαναφέρει τα αρχικά επίπεδα συμπίεσης των κυλίνδρων του κινητήρα. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και λιπαντικού.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Επισκευή Αμαξώματος - Συγκολλητικά επισκευής πλαστικών: γενικής χρήσης. Πολυουρεθάνη 2 συστατικών, διάρκεια ζωής: 10 λεπτά

20,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 81 αντικειμένων