Νέα Προϊόντα

ανά σελίδα
Νέο

Προδιαγραφές Προϊόντος ACEA C5 Volvo VCC RBS0-2AE

50,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Προδιαγραφές Προϊόντος SAE 0W-20 ACEA C5 VW 508 00/ 509 00 Porsche C20

15,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Χρησιμοποιήστε το για γενικό καθαρισμό ή το πρώτο βήμα στο 3M™ Perfect‐It Σύστημα Φινιρίσματος Πολυεστερικών της 3M. Σύνθεση άφθονης σαπουνάδας, που αφαιρεί τη συνήθη βρομιά των σκαφών, χωρίς να αφαιρεί το κερί από την επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες των σκαφών, από την πλώρη ως την πρύμνη, περιλαμβάνοντας...

13,90 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Η γρηγορότερη γυαλιστική πολυεστερική σύνθεση της 3M, για την αφαίρεση μεγάλης οξείδωσης και σημαδιών από P600. Η σύνθεση διατηρείται υγρή για περισσότερη ώρα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη ζωή του προϊόντος και παρέχοντας ευκολότερο καθάρισμα. Κατάλληλο για όλες τις πολυεστερικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, τροχόσπιτων και...

29,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Η γρήγορης κοπής, πολυεστερική σύνθεση της 3M, για την αφαίρεση οξείδωσης και γρατζουνιών P1000 ή πάνω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λείανση, γυάλισμα και κέρωμα σε ένα βήμα, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος. Η σύνθεση διατηρείται υγρή για περισσότερη ώρα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη ζωή του προϊόντος και παρέχοντας ευκολότερο καθάρισμα.

23,30 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Οι ηλεκτροστατικά προσανατολισμένοι κόκκοι με τριγωνικό σχήμα κόβουν 30% ταχύτερα από τα άλλα ανώτερης ποιότητας Λειαντικά. Οι αυτοακονιζόμενοι κόκκοι, τεχνολογίας PSG διαρκούν δύο φορές περισσότερο σε σχέση με τους συμβατικούς λειαντικούς δίσκους βιομηχανικής χρήσης. Αιχμηρότερη επιφάνεια κοπής, σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη πίεση,...

1,30 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Υδατικής βάσης. Για χρήση σε χρώματα και κρύσταλλα. Για όψη χωρίς λεκέδες στο εξωτερικό του οχήματος.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Αποκτήστε εύκολες αλλαγές με τη χρήση των 3M™ Hookit™ και Quick Connect Συστημάτων Τοποθέτησης. Αποφύγετε την εκτόξευση, για γρηγορότερα και πιο καθαρά αποτελέσματα, χάρη στην κατασκευή του σφουγγαριού που συγκρατεί την γυαλιστική αλοιφή. Διάμετρος από 7,60 cm (3 in), για ακρίβεια σε δυσπρόσιτους ή περιορισμένους χώρους.

9,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Υψηλής αντοχής, χαμηλού ιξώδους, πράσινο, μεθακρυλικής βάσης ασφαλιστικό σπειρωμάτων που φθορίζει κάτω από λάμπα UV ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθησή του.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Κόλλα Στιγμής - 2 συστατικών Πολλαπλών χρήσεων Υψηλή ικανότητα πλήρωσης διακένων (5mm). Για επαγγελματικές επισκευές.

35,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος LOCTITE AA 319 – Συγκολλητικό γυαλιού - μετάλλου

7,00 €
0 Σχόλιο(α)
Νέο

Περιγραφή Προϊόντος Το LOCTITE 401 είναι μία γενικής χρήσης, ταχείας σκλήρυνσηςκόλλα στιγμής που είναι ιδανική για χρήση σε πορώδη υποστρώματα.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 13 αντικειμένων