Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων από την OIL PARTS γίνεται με τους εξής τρόπους.

Αποστολή με courier (Αποστολή αυθημερόν)

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου courier ACS στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αποστολή εμπορευμάτων εντός 24 ωρών για εντός και εκτός Αττικής για παραγγελίες, αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα courier που βρίσκετε στην περιοχή σας.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 2.50 ευρώ για έως 2 κιλά, 5 ευρώ για έως 8 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 1 ευρώ επιπροσθέτως. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορικής (Αποστολή αυθημερόν).  

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η παραλαβή  της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε με τηλεφωνική επικοινωνία ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email σας.

Το κόστος των μεταφορικών 3 ευρώ για όλους τους νομούς. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Αποστολή εντός Αττικής(Αποστολή & Παράδοσή αυθημερόν) 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από εμάς εντός Αττικής στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αποστολή και παράδοση εμπορευμάτων εντός 24 ωρών για παραγγελίες εντός Αττικής αλλιώς την επόμενη εργάσιμη.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Η OIL PARTS θα επιλέξει την οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη μεταφορική λύση για να σας παραδοθούν τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

Για αποστολές εντός Αττικής και για αποστολές με πρακτορείο μεταφορικής ,εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 30.00 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην οδό Δράμας 1 στο Γαλάτσι, Αθήνα Τ.Κ. 111 47.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00