Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 35 προϊόντα.
ανά σελίδα

Προδιαγραφές - Συστάσεις NSF H1, HALAL

15,80 €
0 Σχόλιο(α)

Ειδικό καθαριστικό για τον καθαρισμό και την απολύμανση συστημάτων κλιματισμού οχημάτων

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, συντηρεί και μονώνει τα εξωτερικά και εσωτερικά πλαστικά, ελαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα του οχήματος, ενώ επίσης έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση, ψεκάστε τα εξαρτήματα και αφήστε το να δράσει για λίγο. Μετά από τη χρήση, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να αδειάσει.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Υδατικής βάσης. Για χρήση σε χρώματα και κρύσταλλα. Για όψη χωρίς λεκέδες στο εξωτερικό του οχήματος.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

WD40 Multi-Use Product Flexible 600ml με εύκαμπτο ακροφύσιο για εύκολη πρόσβαση παντού. Το ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή.

12,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σχεδιασμένο για την καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών, των βακτηριδίων και των μυκήτων. Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα κλιματιστικά αυτοκινήτων.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, οικοδομικά και γεωργικά μηχανήματα, σκάφη, αεροπλάνα, εξοπλισμό εξόρυξης

4,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 35 αντικειμένων