Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Χρήση Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Καθαρίστε προσεκτικά την περιοχή που θα εφαρμόσετε το προϊόν. Ψεκάστε ομοιόμορφα στα σημεία που επιθυμείτε.

10,20 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Καθαρίστε καλά τα μέρη που επιθυμείτε και έπειτα ψεκάστε ομοιόμορφα το προϊόν.

11,30 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Αποσυνδέστε την ηλεκτρική σύνδεση του αισθητήρα ροής αέρα και αποσυναρμολογήστε τον αισθητήρα. Ψεκάστε ένα παχύ στρώμα στα βρώμικα σημεία και αφήστε να στεγνώσει. Φροντίστε ώστε να μην αγγιχτούν τα ευαίσθητα εξαρτήματα του αισθητήρα ροής αέρα. Πριν την συναρμολόγηση, το προϊόν πρέπει να στεγνώσει πλήρως.

10,40 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Όλα τα σημεία πρέπει να είναι καθαρά από λάδια, γράσα, σκόνη και βρωμιά. Η σκόνη και η σκωρία πρέπει να αφαιρεθούν μηχανικά πλήρως.Η χρήση να γίνεται σε θερμοκρασία δωματίου. Πριν την χρήση, ανακινήστε καλά το δοχείο για 2 λεπτά, κάνετε μια δοκιμή ψεκασμού και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν από απόσταση 20-30 εκ. χρησιμοποιώντας την κίνηση ‘’Χ’’.

10,40 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ψεκάστε στα σκουριασμένη σημεία και αφήστε 1-2 λεπτά να διεισδύσει.

8,90 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και ψεκάστε ομοιόμορφα στα μέρη που επιθυμείτε.

8,30 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ψεκάστε στον συλλέκτη με αναμμένο και ζεστό τον κινητήρα.

11,10 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ψεκάστε ομοιόμορφα στα σημεία που επιθυμείτε να καθαρίσετε από απόσταση περίπου 30cm και αφήστε να δράσει. Αν χρειαστεί, αφαιρέστε τη διαλυμένη σκουριά και ψεκάστε το προϊόν ξανά.

8,40 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ψεκάστε ομοιόμορφα στα μέρη που επιθυμείτε να καθαρίσετε.

8,90 €
0 Σχόλιο(α)

Χρήση Ανακινήστε καλά και ψεκάστε στα μέρη που επιθυμείτε. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Η χρήση του εξασφαλίζει ιδανική απόδοση των φρένων και του συμπλέκτη.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 10 από 10 αντικειμένων