Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 85 προϊόντα.
ανά σελίδα

Το Valvoline Diesel Cold Flow Improver συνιστάται να εφαρμόζεται σε όλους τους κινητήρες ντίζελ που χρησιμοποιούνται σε οχήματα και ειδικό εξοπλισμό. Επιπλέον, το Valvoline Diesel Cold Flow Improver μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές δεξαμενές λαδιού θέρμανσης.

10,90 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή Χρήσης Σε όλους τους κινητήρες πετρελαίου. Σε γεννήτριες πετρελαίου. Σε πετρελαιοκίνητα σκάφη θαλάσσης. Προληπτικά στο βιοντίζελ και σε μέρη με υψηλή υγρασία.

45,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή Χρήσης Σε όλους τους κινητήρες βενζίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό εξαρτημάτων κινητήρα πετρελαίου, μόνον όταν αυτά είναι αποσυναρμολογημένα. Μετά τον καθαρισμό στεγνώστε σχολαστικά (φυσήξτε με πεπιεσμένο αέρα) τα εξαρτήματα πριν την επανασυναρμολόγησή τους.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Κατάλληλο για κάθε είδους κινητήρα σε επιβατικά οχήματα, φορτηγά, σκάφη αναψυχής κ.α Καθαρίζει και αποβάλλει τα κατάλοιπα καύσης όπως την μαύρη λάσπη και άλλα είδη κατάλοιπων που εμποδίζουν την καλή λειτουργία. Επαναφέρει τα αρχικά επίπεδα συμπίεσης των κυλίνδρων του κινητήρα. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και λιπαντικού.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Επισκευή Αμαξώματος - Συγκολλητικά επισκευής πλαστικών: γενικής χρήσης. Πολυουρεθάνη 2 συστατικών, διάρκεια ζωής: 10 λεπτά

20,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 85 αντικειμένων