Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 59 προϊόντα.
ανά σελίδα

Για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα με ψεκασμό Common Rail. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ. Το περιεχόμενο της φιάλης επαρκεί για 75 λίτρα καύσιμου

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το προϊόν (300ML) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

4,90 €
0 Σχόλιο(α)

EΦΑΡΜΟΓH Κατάλληλο για κιβώτια ταχυτήτων, διαφορικά καθώς και μηχανισμούς μετάδοσης στο σύστημα διεύθυνσης, ειδικά όταν αυτά λειτουργούν κάτω από συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών και πίεσης.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προσθέστε σε λιπαντικά κινητήρων, συμπιεστών, αντλιών και κιβωτίων, είναι ιδανικό για κινητήρες επιβατικών και επαγγελματικών τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου. Μπορείτε να το αναμίξετε με όλα τα λάδια του εμπορίου. Αρκεί για 5 λίτρα λιπαντικού ενώ έχει μεγάλη διάρκεια επίδρασης που φτάνει τα 50.000 χιλιόμετρα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι ακατάλληλο για υγρούς συμπλέκτες!

24,00 €
0 Σχόλιο(α)

Έτοιμο για χρήση για πλήρωση των συσκευών JetClean χωρίς αραίωση. Αναλυτική περιγραφή χρήσης στις οδηγίες χρήσης των συσκευών JetClean.

8,40 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή Ένα δοχείο 300 ml είναι κατάλληλο για μέγ. 70 l καυσίμου. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο καύσιμο. Η ανάμιξη γίνεται αυτόματα. Διάστημα προσθήκης Προσθέστε κάθε 2.000 km στο καύσιμο, με δράση μεγάλης διάρκειας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μισογεμάτο έως γεμάτο.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή: Η προσθήκη πραγματοποιείται στη περιοχή εισαγωγής -μετά το φίλτρο αέρα-μέσω κατάλληλης δοσιμετρικής διάταξης. Προσθέστε στον αέρα εισαγωγής με τον κινητήρα σε λειτουργία και αυξομειώσεις στροφών (περ.2000-3500 1/min).

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή Ένα δοχείο 300 ml επαρκεί για λάδι κινητήρα έως 6 λίτρων. Μετά την προσθήκη, θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία. Για διαρκές αποτέλεσμα, το πρόσθετο Liqui Moly Hydraulic lifter πρέπει να προστεθεί μετά από κάθε αλλαγή λαδιού. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και κινητήρες ντίζελ με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF).

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Eφαρμογή. Ανακινήστε το δοχείο καλά πριν την χρήση. Θέσατε σε λειτουργία τον κινητήρα μέχρι να ζεσταθεί καλά. Θέσατε σε λειτουργία το καλοριφέρ. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου απευθείας στο ψυγείο. Αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για τουλάχιστον 20 λεπτά ή οδηγήστε αμέσως.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Χρήσης Προσθέστε 5% (50 ml ανά λίτρο λαδιού) πρόσθετου λαδιού σε λάδι κινητήρα. Σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη προσθέστε 2% (20 ml ανά λίτρο λαδιού). Μπορεί να προστεθεί στο λάδι κινητήρα ανά πάσα στιγμή. Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 59 αντικειμένων