Πετρελαιοκίνητων

Πετρελαιοκίνητων 

Υπάρχουν 48 προϊόντα.
ανά σελίδα

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Καθαρίστε σχολαστικά και συνδέστε τους ακροδέκτες μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων κ.λπ. και ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πλευρές.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Aποτελεσματικό βιοκτόνο αυξάνει τη λειτουργική αξιοπιστία για όλα τα συστήματα ντίζελ. Για χωματουργικά μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, επιβατικά αυτοκίνητα ή σε δεξαμενές αποθήκευσης Οδηγίες Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ σε αναλογία 1:1000 (προληπτικό μέτρο) ή 1:200 (για συγκεκριμένο πρόβλημα). 50 ml επαρκούν...

24,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για γρήγορη απομάκρυνση ελαιωδών/λιπαρών υπολειμμάτων, αιθάλης, σκόνης φρένων σε οχήματα, δισκόφρενα και ταμπούρα, σε περιβλήματα κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Eξαιρετικά αποτελεσματικό βιοκτόνο αυξάνει τη λειτουργική αξιοπιστία για όλα τα συστήματα ντίζελ. Για χωματουργικά μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, επιβατικά αυτοκίνητα ή σε δεξαμενές αποθήκευσης Οδηγίες Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ σε αναλογία 1:1000 (προληπτικό μέτρο) ή 1:200 (για συγκεκριμένο πρόβλημα). 50...

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τεχνολογία κοινού αυλού ροής καυσίμου και ψεκασμού μέσω αντλίας. Μαλακώνει και απομακρύνει τα ιζήματα στο σύστημα καυσίμου ντίζελ και εμποδίζει τον επανασχηματισμό τους. Οδηγίες Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

13,20 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για όλους τους πετρελαιοκινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων και φορτηγών. Οδηγίες Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ. Όταν το κάνετε αυτό, η ποσότητα καυσίμου πρέπει να αντιστοιχεί στον όγκο του εφεδρικού ρεζερβουάρ. Συνιστάται επίσης η αλλαγή του φίλτρου καυσίμου μετά από τον καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε το όταν υπάρχει...

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Συμβατό με όλους τους σύγχρονους οξειδωτικούς καταλυτικούς μετατροπείς ντίζελ. Για όλους τους πετρελαιοκινητήρες με τεχνολογία κοινού αυλού ροής καυσίμου και αντλίας/μπεκ. Οδηγίες Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 λίτρα ντίζελ στο ρεζερβουάρ.

9,20 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Όταν ολοκληρωθούν όλες οι επισκευές στο σύστημα ψεκασμού και στον κινητήρα, προσθέστε τα περιεχόμενα του δοχείου στο ρεζερβουάρ. 300 ml επαρκούν για 30-50 λίτρα ντίζελ. 1000 ml για 200 λίτρα.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Το AdBlue® by BASF αποτελεί μέρος ενός μελλοντικού concept για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων. Συνδυάζοντας τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την αποδοτικότητα κόστους, το AdBlue® by BASF καλύπτει όλα τα οχήματα EURO IV, V και VI και μετά.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πρόσθετο Σασμάν Eφαρμογή. Το περιεχόμενο αρκεί για 4 λίτρα βαλβολίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή ή και με κάθε αλλαγή βαλβολίνης. Δεν ενδείκνυται για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 48 αντικειμένων