Καθαρισμός - Προετοιμασία 

Υπάρχουν 18 προϊόντα.

Καθαρισμός - Προετοιμασία

ανά σελίδα

Αφαιρεί από τα έξαλα "πρασινάδα" βρωμιές και σκουριά Να μην εφαρμόζεται στα ύφαλα γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης του υφαλοχρώματος

24,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Ultimate Xtreme Clean Star Brite είναι ενα ισχυρό υγρό γενικού καθαρισμού καθαρίζει εύκολα την βρωμιά ή τον λεκέ στην επιφάνεια χωρίς δυνατό τρίψιμο. Χωρίς φωσφορικά άλατα ασφαλές για χρήση κοντά σε νερό. Καθαριστικό για fiberglass, βινύλιο, πλαστικό, μέταλλο ακόμη και φουσκωτά σκάφη.

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Διαλύει τη λάσπη και τη βρωμιά στο μηχανοστάσιο, ώστε να μπορεί να αντληθεί. Αφήνει τον χώρο καθαρό και χωρίς οσμή.

18,00 €
0 Σχόλιο(α)

Χαρακτηριστικά: Αφαιρεί τις εναποθέσεις αλατιού από όλες τις θαλάσσιες επιφάνειες Ξεπλένει τη συσσώρευση αλατιού σε κοίτη, καταστρώματα, ράγες, πύργους, ρυμουλκούμενα, καταδυτικό εξοπλισμό, ράβδους, τροχούς και άλλα Προτεινόμενη αναλογία μίξης για αυτόματους αναμικτήρες: 1: 512 (1 OZ ανά 4 GALLONS)

20,00 €
0 Σχόλιο(α)

Βελτιώνει και αναζωογονεί το χρώμα. Το κάνει να φαίνεται πλούσιο και έντονο. Αφήνει προστατευτικό «φιλμ» προστατεύοντας το χρώμα και δίνοντας του περισσότερη γυαλάδα. Προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες (δεν αφήνει να δημιουργηθούν αλλοιώσεις στο χρώμα και «σκασίματα») .

7,90 €
0 Σχόλιο(α)

Προσθέτει στρώση υβριδικής κεραμικής προστασίας με υψηλή υδροφοβία!

23,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προστατεύει από την δημιουργία σημαδιών, που προκύπτουν κατά το πλύσιμο λόγω σωματιδίων βρωμιάς και υπολειμμάτων που τρίβονται στην επιφάνεια του χρώματος

17,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 18 αντικειμένων