Σπρέι

Σπρέι 

Υπάρχουν 71 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα

Eίναι ένα ταχυστεγνωτό, εξαιρετικά ισχυρό σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να διαλύει γράσο, λάδι και σκόνη από συστήματα και εξαρτήματα φρένων και συμπλέκτη. Διαλύει κυριολεκτικά τη σκόνη και τη βρωμιά. Λειτουργεί για να διαλύσει γρήγορα τα υπολείμματα λαδιού, λιπαντικού και υγρού φρένων και στεγνώνει σε λίγα λεπτά χωρίς υπολείμματα.

8,80 €
0 Σχόλιο(α)

Λιπαντικό σπρέι ξηρού PTFE τεφλόν 400ml. Περιέχει PTFE το οποίο παρέχει ενισχυμένη λίπανση που δημιουργεί ένα λευκό ξηρό φιλμ το οποίο απωθεί τη βρωμιά, τη σκόνη ή τις λιπαρές ουσίες. Είναι ταχυστέγνωτο και ιδανικό για χρήση σαν αντικολλητικό για καλούπια. Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά, γυαλί.

9,20 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

55,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ιδανικό για: Παξιμάδια Μπουλόνια Κλειδαριές Ρουλεμάν Αλυσίδες Βίδες Τροχαλίες Ιμάντες Σωληνώσεις Αεραγωγούς Εργαλεία και εξαρτήματα

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέυ καθαριστικό ταχείας δράσης με διπλό σύστημα ψεκασμού της WD-40, Specialist Fast Acting Degreaser 500ml. Προϊόν με βάση διαλύτη, ταχύτατα απομακρύνει γράσο, λάδι, βρωμιές, μουντζούρα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δρα ακαριαία με την επαφή και ξεπλένεται εύκολα. Ταχείας δράσης καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ φάσμα επιφανειών, μέταλλα,...

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

H σύνθεση του δεν λεκιάζει και προσφέρει εξαιρετική λίπανση, δεν προσελκύει ακαθαρσίες και προστατεύει από την υγρασία. Όπου χρησιμοποιείται, τα μέρη παύουν να «κολλάνε» και είναι κατάλληλο για μηχανήματα υψηλής πίεσης.

7,90 €
0 Σχόλιο(α)

Συνιστάται για: Ράβδους ρυμούλκησης (τρέιλερ/τροχόσπιτα) Αντλίες νερού Μεντεσέδες θυρών αυτοκινήτου Ρουλεμάν Οδηγούς συρόμενων θυρών Βαρούλκα Αλυσίδες

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Συνιστάται για: Κάρτες κυκλωμάτων Ηλεκτρικά εξαρτήματα Εκτυπωτές Διακόπτες

6,90 €
0 Σχόλιο(α)

Το βαρύ, κολλώδες, λιπαντικό ψεκασμού σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα για την αποφυγή σκουριάς στις εσωτερικές μεταλλικές επιφάνειες του κινητήρα.Λιπαίνει τους κιλύνδρους για να αποτρέπεται η βλάβη του κυλίνδρου ή του εμβόλου κατά την εκκίνηση του κινητήρα μετά από παρατεταμένη ακινησία και αποθήκευση .

9,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 71 αντικειμένων