Τροχοί

Τροχοί 

Υπάρχουν 18 προϊόντα.
ανά σελίδα

Προστατεύει & γυαλίζει τα ελαστικά προσφέροντας τους βαθιά υγρή και μαύρη όψη Σύνθεση με ρητίνη και σιλικόνη χωρίς ρινίσματα μετάλλου Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολο στη χρήση.

23,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στις ζάντες του οχήματός σας.

9,00 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Nigrin για καθάρισμα, προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στα ελαστικά του οχήματός σας.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σπρέι από την Motul για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στις ζάντες του οχήματός σας.

9,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η συγκολλητική φόρμουλα διατηρείται στην επιφάνεια του τροχού, επιτρέποντάς του να γίνει πιο υδαρής ώστε να αφαιρεθούν με ασφάλεια και ευκολία η σκόνη των φρένων, οι ρύποι του δρόμου, τα ρινίσματα σιδήρου και οι λοιπές βρωμιές. Ατοξικό διάλυμα με ουδέτερο pH

11,60 €
0 Σχόλιο(α)

Κορυφαίο σπρέϋ σε αεροζόλ για υγρή γυαλιστερή όψη. Αναβαθμισμένη τεχνολογία ρητίνης προσφέρει απίστευτη προσκόλληση για φινίρισμα μεγάλης διάρκειας. Περιέχει αντι-οζονικά που προστατεύουν από το ράγισμα και το ξεθώριασμα. Αποκλειστική αυτο-επιπεδούμενη σύνθεση για εύκολη εφαρμογή χωρίς ραβδώσεις και τρεξίματα.

17,63 €
0 Σχόλιο(α)

Δίνει στα ελαστικά βαθειά «υγρή» γυαλάδα για βδομάδες και αποτρέπει το σκάσιμο και το ξεθώριασμα.

15,50 €
0 Σχόλιο(α)

Καθαρίζει τους τροχούς χωρίς νερό και χαρίζει στα ελαστικά μαύρη γυαλάδα.

19,50 €
0 Σχόλιο(α)

Μοναδική σύνθεση τζελ που αποδομεί τις επικαθήσεις σιδήρου.

116,00 €
0 Σχόλιο(α)

Η σίγουρη λύση για καθαρισμό των τροχών κάθε οχήματος

20,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 18 αντικειμένων