Μοτοσυκλέτας

Μοτοσυκλέτας 

Υπάρχουν 37 προϊόντα.
ανά σελίδα

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Καθαρίστε σχολαστικά και συνδέστε τους ακροδέκτες μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων κ.λπ. και ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πλευρές.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για γρήγορη απομάκρυνση ελαιωδών/λιπαρών υπολειμμάτων, αιθάλης, σκόνης φρένων σε οχήματα, δισκόφρενα και ταμπούρα, σε περιβλήματα κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για κινητήρες με μη σκληρυμένες έδρες βαλβίδων (επιβατικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα αντίκες, χλοοκοπτικές μηχανές, μηχανές σκαφών, στατικοί κινητήρες). Το υποκατάστατο μόλυβδου βενζίνης είναι αυτο-αναμειγνυόμενο και προστίθεται στο καύσιμο.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Αφαιρεί εναποθέσεις βερνικιών και συσσωρεύσεις ρητίνης από τους σωλήνες, την αντλία βενζίνης, το καρμπυρατέρ, τα άκρα των βαλβίδων και τις βαλβίδες. Οδηγίες Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Η βέλτιστη ποσότητα είναι 150 ml για 35–40 λίτρα. 300 ml επαρκούν για 70-75 λίτρα. Το προϊόν είναι αυτο-αναμειγνυόμενο.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για όλους τους βενζινοκινητήρες με καρμπυρατέρ ή σύστημα ψεκασμού με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μετά από κάθε σέρβις. Οδηγίες 150 ml επαρκούν για 25-30 λίτρα και 300 ml επαρκούν για 50–60 λίτρα καυσίμου. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Σε καύσιμα χαμηλότερης κατηγορίας, ο αριθμός οκτανίων μπορεί να αυξηθεί κατά 3–8 μονάδες (ανάλογα με την αρχική κατηγορία του καυσίμου). Εμποδίζει τη φθορά στις έδρες των βαλβίδων. Εμποδίζει το κουδούνισμα, τα "πειράκια" και την επανέναυση του κινητήρα. Οδηγίες Το ενισχυτικό οκτανίων προστίθεται απευθείας στο ρεζερβουάρ. 300 ml επαρκούν...

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Γυαλίζει και αναζωογονεί τα χρώματα στις πλαστικές επιφάνειες της μοτοσικλέτας: φέρινγκ, χρώματα, φτερά και καθρέφτες. Αφήνει ένα μη κολλώδες προστατευτικό φιλμ που χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας.

10,80 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 37 αντικειμένων