Μοτοσυκλέτας

Μοτοσυκλέτας 

Υπάρχουν 47 προϊόντα.
ανά σελίδα

Εφαρμογή Ένα δοχείο 300 ml είναι κατάλληλο για μέγ. 70 l καυσίμου. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο καύσιμο. Η ανάμιξη γίνεται αυτόματα. Διάστημα προσθήκης Προσθέστε κάθε 2.000 km στο καύσιμο, με δράση μεγάλης διάρκειας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μισογεμάτο έως γεμάτο.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή: Η προσθήκη πραγματοποιείται στη περιοχή εισαγωγής -μετά το φίλτρο αέρα-μέσω κατάλληλης δοσιμετρικής διάταξης. Προσθέστε στον αέρα εισαγωγής με τον κινητήρα σε λειτουργία και αυξομειώσεις στροφών (περ.2000-3500 1/min).

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Eφαρμογή. Ανακινήστε το δοχείο καλά πριν την χρήση. Θέσατε σε λειτουργία τον κινητήρα μέχρι να ζεσταθεί καλά. Θέσατε σε λειτουργία το καλοριφέρ. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου απευθείας στο ψυγείο. Αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για τουλάχιστον 20 λεπτά ή οδηγήστε αμέσως.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Χρήσης Προσθέστε 5% (50 ml ανά λίτρο λαδιού) πρόσθετου λαδιού σε λάδι κινητήρα. Σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη προσθέστε 2% (20 ml ανά λίτρο λαδιού). Μπορεί να προστεθεί στο λάδι κινητήρα ανά πάσα στιγμή. Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Καθαρίστε σχολαστικά και συνδέστε τους ακροδέκτες μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων κ.λπ. και ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πλευρές.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 47 αντικειμένων