Μοτοσυκλέτας

Μοτοσυκλέτας 

Υπάρχουν 42 προϊόντα.
ανά σελίδα

Εφαρμογή Ένα δοχείο 300 ml είναι κατάλληλο για μέγ. 70 l καυσίμου. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο καύσιμο. Η ανάμιξη γίνεται αυτόματα. Διάστημα προσθήκης Προσθέστε κάθε 2.000 km στο καύσιμο, με δράση μεγάλης διάρκειας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μισογεμάτο έως γεμάτο.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εφαρμογή: Η προσθήκη πραγματοποιείται στη περιοχή εισαγωγής -μετά το φίλτρο αέρα-μέσω κατάλληλης δοσιμετρικής διάταξης. Προσθέστε στον αέρα εισαγωγής με τον κινητήρα σε λειτουργία και αυξομειώσεις στροφών (περ.2000-3500 1/min).

7,00 €
0 Σχόλιο(α)

Eφαρμογή. Ανακινήστε το δοχείο καλά πριν την χρήση. Θέσατε σε λειτουργία τον κινητήρα μέχρι να ζεσταθεί καλά. Θέσατε σε λειτουργία το καλοριφέρ. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου απευθείας στο ψυγείο. Αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για τουλάχιστον 20 λεπτά ή οδηγήστε αμέσως.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Χρήσης Προσθέστε 5% (50 ml ανά λίτρο λαδιού) πρόσθετου λαδιού σε λάδι κινητήρα. Σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη προσθέστε 2% (20 ml ανά λίτρο λαδιού). Μπορεί να προστεθεί στο λάδι κινητήρα ανά πάσα στιγμή. Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση.

5,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Καθαρίστε σχολαστικά και συνδέστε τους ακροδέκτες μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων κ.λπ. και ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πλευρές.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για γρήγορη απομάκρυνση ελαιωδών/λιπαρών υπολειμμάτων, αιθάλης, σκόνης φρένων σε οχήματα, δισκόφρενα και ταμπούρα, σε περιβλήματα κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων κ.λπ.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για κινητήρες με μη σκληρυμένες έδρες βαλβίδων (επιβατικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα αντίκες, χλοοκοπτικές μηχανές, μηχανές σκαφών, στατικοί κινητήρες). Το υποκατάστατο μόλυβδου βενζίνης είναι αυτο-αναμειγνυόμενο και προστίθεται στο καύσιμο.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Αφαιρεί εναποθέσεις βερνικιών και συσσωρεύσεις ρητίνης από τους σωλήνες, την αντλία βενζίνης, το καρμπυρατέρ, τα άκρα των βαλβίδων και τις βαλβίδες. Οδηγίες Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Η βέλτιστη ποσότητα είναι 150 ml για 35–40 λίτρα. 300 ml επαρκούν για 70-75 λίτρα. Το προϊόν είναι αυτο-αναμειγνυόμενο.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιοχή εφαρμογής Για όλους τους βενζινοκινητήρες με καρμπυρατέρ ή σύστημα ψεκασμού με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο μετά από κάθε σέρβις. Οδηγίες 150 ml επαρκούν για 25-30 λίτρα και 300 ml επαρκούν για 50–60 λίτρα καυσίμου. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

7,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 42 αντικειμένων