Επαγγελματικά

Επαγγελματικά 

Υπάρχουν 114 προϊόντα.
ανά σελίδα

Νέα σειρά απο σφουγγάρια για συνεργασία με έκκεντρους και αλοιφαδόρους γραναζιών. Η κίτρινη σειρά σφουγγαριών είναι μέτριας πυκνότητας για αποκαταστάσεις σε νεότερα υποστρώματα. Τα σφουγγάρια παραδίδονται σε νέα συσκευασία με προστασία UV που εγγυάται οτι το σφουγγάρι διατηρείται στην εργοστασιακή του κατάσταση.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Νέα σειρά απο σφουγγάρια για συνεργασία με έκκεντρους και αλοιφαδόρους γραναζιών. Η μπλέ σειρά σφουγγαριών είναι η πιο επιθετική για γρήγορο κατέβασμα και μεγάλου εύρους αποκατάσταση. Τα σφουγγάρια παραδίδονται σε νέα συσκευασία με προστασία UV που εγγυάται οτι το σφουγγάρι διατηρείται στην εργοστασιακή του κατάσταση.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Γούνα γυαλίσματος με μικροϊνες για έκκεντρο γυάλισμα. Νέο μπλέ σφουγγάρι μικροΐνας για συνεργασία με έκκεντρους αλοιφαδόρους και αλοιφαδόρους με γρανάζια. Ιδανικό για χοντρές αλοιφές και εργασίες σε επιφάνειες αυτοκινήτων , σκαφών και επίπλων.

20,90 €
0 Σχόλιο(α)

Νέα σύνθεση αλοιφής για συνεργασία με έκκεντρους αλοιφαδόρους της RUPES (BIGFOOT) και αλοιφαδόρους με γρανάζια (MILLE). Η DA FINE παρέχει εξαιρετική κοπτική ικανότητα παράλληλα με υψηλό επίπεδο γυαλάδας και φινιρίσματος. Ιδανική για βαφεία, συνεργεία επισκευής σκαφών και επαγγελματίες στον χώρο του γυαλίσματος επιφανειών (detailers).

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Νέα σύνθεση αλοιφής για συνεργασία με έκκεντρους αλοιφαδόρους της RUPES (BIGFOOT) και αλοιφαδόρους με γρανάζια (MILLE). Iκανή να απομακρύνει γραντζουνιές απο τριβή που έχουν προκύÀει απο γυαλόχαρτα P1500 και άνω. Για βέλτιστα αποτελέσματα γυαλίσματος η RUPES προτείνει γνήσια σφουγγάρια γυαλίσματος.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Tεχνικά στοιχεία Διάσταση Πλάκας: 125mm Βάρος: 2,6 kg Εκκεντρο: 15 mm Ηλεκτρονική Πλακέτα: Ναι Ισχύς: 500W Στροφές: 3000 - 5200 rpm Κωδικός Πλάκας: 980.027N

650,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το premium κερί σε σπρέι γρήγορης εφαρμογής με βάση Carnauba.

13,50 €
0 Σχόλιο(α)

Διατηρεί σαν καινούργιο ο,τιδήποτε υπάρχει κάτω από το καπώ.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ασφαλής σύνθεση, με φρέσκο άρωμα, γρήγορα «σηκώνει» βρωμιά και γράσσα από όλα τα υλικά στον χώρο του κινητήρα.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Ιδανικές για λεπτομερή καθαρισμό περσίδων - Επαναχρησιμοποιούνται.

18,00 €
0 Σχόλιο(α)

Καθαρίζει σε βάθος - Απομακρύνει υπολείμματα από αλοιφές κοπής & γυαλίσματος και από κεριά.

195,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 114 αντικειμένων