Χημικά

Χημικά 

Υπάρχουν 209 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα

Το Valvoline Industrial Chain Grease είναι ένα υψηλής ποιότητας κατευθυνόμενο σπρέι ψεκασμού που προορίζεται για τη λίπανση των κιβωτίων ταχυτήτων που κινούνται με αλυσίδα που υπόκεινται σε μεγάλο φορτίο. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ιδιότητες λίπους αλλά είναι φτιαγμένο για επεξεργασία όπως το λάδι.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline PTFE Dry spray είναι ένα υψηλής ποιότητας ξηρό, επιφανειακό λιπαντικό που αναπτύχθηκε για την επεξεργασία μηχανικών μερών κατασκευασμένων από μέταλλο ή πλαστικό όπου δεν επιθυμείτε υπολείμματα λαδιού ή γράσου.

14,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Ceramic Grease είναι ένα υψηλής ποιότητας κεραμικό γράσο χωρίς μέταλλα. Έχει δημιουργηθεί ειδικά για την επεξεργασία εξαρτημάτων που υπόκεινται σε μεγάλο φόρτο εργασίας ή/και που εκτίθενται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Leak Detector είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση διαρροών σε σωλήνες και ελαστικά. Λόγω της υψηλής απόδοσης και της ευκολίας χρήσης του, το Valvoline Leak Detector Spray είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε συνεργείο αυτοκινήτων ή γκαράζ.

10,00 €
0 Σχόλιο(α)

Το Valvoline Gasket Remover είναι ένα σπρέι πρώτης ποιότητας που χρησιμοποιείται για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των αποξηραμένων συγκολλητικών και στεγανοποιητικών υλικών, καθώς και για τη σκλήρυνση των στεγανοποιητικών υλικών σε οχήματα και εξαρτήματα μηχανών. Έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά αποτελεσματικά τη φλάντζα χωρίς να χρειάζεται να...

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το Glue Spray μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκόλληση διαφορετικών υλικών, όπως χαρτί, ξύλο, φελλό, χαρτόνι, υφάσματα, δέρμα και διάφορα είδη πλαστικού. Είναι αποτελεσματικό τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιφάνειες, γι' αυτό και χρησιμοποιείται σε μια σειρά εφαρμογών, σε διάφορες βιομηχανίες.

13,50 €
0 Σχόλιο(α)

Διαλύει υπολείμματα στη βαλβίδα EGR στο σύστημα εισαγωγής αέρα, στην πολλαπλή εξαγωγή & στις βαλβίδες πολλαπλής εισαγωγής. Επαναφέρει τη ροή του αέρα στον κινητήρα, βελτιώνοντας την ισχύ και την επιτάχυνση και μειώνοντας τον καπνό της εξάτμισης.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εμποδίζει τη διάβρωση του συστήματος βενζίνης καθώς και το σπάσιμο και την οξείδωση του καυσίμου, διατηρεί τη λίπανση μέσα στα μπεκ και τα καρμπυρατέρ καθώς και το καύσιμο φρέσκο για ένα χρόνο.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Για χρήση ανάλογα με τις ανάγκες κατά τη διάρκεια της εποχής χρήσης των σκαφών. Τα επιθετικά καθαριστικά λειτουργούν για να απομακρύνουν γρήγορα και λεπτομερώς τις εναποθέσεις άνθρακα από καρμπιρατέρ και μπεκ ψεκασμού, βαλβίδες εισαγωγής, μπουζί, κορώνα εμβόλων και κεφαλές κυλίνδρων.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Για κάθε τύπο συμπεριλαμβανομένων και των μειγμάτων αιθανόλης. Μεγιστοποιεί την απόδοση και την αποτελεσματικότητα, καθαρίζοντας ολόκληρο το σύστημα καυσίμου του κινητήρα. Απορροφά την υγρασία του καυσίμου και βοηθάει στην προστασία από τη διάβρωση. Κατάλληλο για κάθε τύπο κινητήρα.

21,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 209 αντικειμένων