Αυτοκινήτου

Αυτοκινήτου 

Υπάρχουν 38 προϊόντα.
ανά σελίδα

Ψεκάστε καλά τα λερωμένα εξαρτήματα και αφήστε το διαλύτη να εκρεύσει ή να στεγνώσει. Εάν τα εξαρτήματα είναι πολύ λερωμένα, επαναλάβετε τη διαδικασία

4,00 €
0 Σχόλιο(α)

Επισκευή Αμαξώματος - Συγκόλληση Καουτσούκ στυρενίου-βουταδιενίου (SBR), πολλαπλών χρήσεων κόλλα επαφής ψεκαζόμενη, ευαίσθητη στην πίεση.

19,00 €
0 Σχόλιο(α)

 Διατηρεί όλα τα είδη των εργοστασιακών επιστρώσων στο αμάξωμα Συμπληρώνει και ενισχύει τις υπάρχουσες προστατευτικές επιστρώσεις από PVC και ελαστικό/ρητίνη. Συμβατό με PVC. Mπορεί να βαφεί Mπορεί να επικαλύψει βαμμένα ή/και ασταρωμένα εξαρτήματα

16,00 €
0 Σχόλιο(α)

Προδιαγραφές - Συστάσεις NSF H1, HALAL

15,80 €
0 Σχόλιο(α)

Ειδικό καθαριστικό για τον καθαρισμό και την απολύμανση συστημάτων κλιματισμού οχημάτων

16,90 €
0 Σχόλιο(α)

Εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, συντηρεί και μονώνει τα εξωτερικά και εσωτερικά πλαστικά, ελαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα του οχήματος, ενώ επίσης έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση, ψεκάστε τα εξαρτήματα και αφήστε το να δράσει για λίγο. Μετά από τη χρήση, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να αδειάσει.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Υδατικής βάσης. Για χρήση σε χρώματα και κρύσταλλα. Για όψη χωρίς λεκέδες στο εξωτερικό του οχήματος.

11,00 €
0 Σχόλιο(α)

WD40 Multi-Use Product Flexible 600ml με εύκαμπτο ακροφύσιο για εύκολη πρόσβαση παντού. Το ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή.

15,50 €
0 Σχόλιο(α)

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

7,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 38 αντικειμένων