Φανάρια

Φανάρια 

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Ασφαλής και εύκολη χρήση με το δράπανο σας σε όλα τα διαφανή πλαστικά: προβολείς, φώτα φρένων, παράθυρα καμπριολέ και σκαφών, παρμπρίζ μοτοσυκλέτας, προσωπίδες κράνων.

43,50 €
0 Σχόλιο(α)

Πακέτο 2 βημάτων για την επιδιόρθωση και προστασία των φανών.

40,50 €
0 Σχόλιο(α)

Η γρήγορη λύση ανανεώσης των φανών με λείανση στο χέρι και γυάλισμα.

30,00 €
0 Σχόλιο(α)

Εύκολα αποκαθιστά και συντηρεί την καθαρότητα στους προβολείς, αφαιρώντας με ασφάλεια οξειδώσεις και προστατεύοντας από ηλιακή ακτινοβολία

60,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Για χρήση σε προβολείς, πίσω φανάρια, προβολείς ομίχλης και φλας. Το κιτ περιέχει λειαντικούς δίσκους και σφουγγάρι γυαλίσματος με την αλοιφή. Κάντε τους προβολείς σας σαν καινούργιους με αυτή τη διαδικασία των πέντε βημάτων. Βελτιώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου κάνοντας τους προβολείς να δείχνουν «σαν καινούργιοι».

26,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Βοηθά την συντήρηση της διαύγειας και λαμπρότητας σε καινούργιους και προσφάτως επιδιορθωμένους προβολείς.

12,30 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Εύχρηστη και πλούσια σύνθεση με τζελ, αποκαθιστά γρήγορα την καθαρότητα σε δύσκαμπτα και εύκαμπτα διαφανή πλαστικά.

13,95 €
0 Σχόλιο(α)

Το σετ έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά τη διαφάνεια στις αποχρώσεις του προβολέα που έχουν γίνει κιτρινισμένες, θολές ή θαμπές.

17,00 €
0 Σχόλιο(α)

Αλοιφή για ανανέωση θαμπών πλαστικών φαναριών

4,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 10 από 10 αντικειμένων