Σαμπουάν

Σαμπουάν 

Υπάρχουν 24 προϊόντα.
ανά σελίδα

Σαμπουάν από την Meguiar's για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.

32,90 €
0 Σχόλιο(α)

Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες βινυλίου, συμπεριλαμβανομένων: επένδυσης και εσωτερικών χώρων βινυλίου, υφασμάτων βινυλίου, επίπλων και ταπετσαριών βινυλίου, ενδυμάτων βινυλίου, παπουτσιών, πλαστικοποιημένων συσκευών βινυλίου και επίσης καθαρίζει επιφάνειες Mica.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε, να γυαλίσετε και να προστατέψετε όλες τις πολυεστερικές, τις γυάλινες, και τις βαμμένες επιφάνειες.Τα πλαστικά και τα μέταλλα.

28,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες χρήσης: Αραιώστε 3 κάψουλες σε ένα κουβά με νερό. Ανακατέψτε σε έναν πλούσιο αφρό και εφαρμόστε με ένα σφουγγάρι, βούρτσα ή μαλακό πανί . Ξεπλύνετε καλά με νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιέχει κερί Carnauba Ασφαλές για όλα τα φινιρίσματα αυτοκινήτων και το αμάξωμα. Σχεδιασμένο για να σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια. Η φόρμουλα διπλής δράσης διαλύει καλά τη βρωμιά και τη γλίτσα ενώ κερώνει το αυτοκίνητό σας καθώς πλένετε, για να αφήσετε μια βαθιά αστραφτερή λάμψη.

10,65 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 24 αντικειμένων