Σαμπουάν

Σαμπουάν 

Υπάρχουν 25 προϊόντα.
ανά σελίδα

Το MOTUL Car Body Shampoo είναι ένα ισχυρό καθαριστικό και απολιπαντικό για το αυτοκίνητο. Καθαρίζει σχολαστικά κάθε είδους βρωμιά (ακαθαρσίες, γράσο, σκόνη). Αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ και επιταχύνει το στέγνωμα. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες: Πλαστικά, χρώματα, βερνίκια, μέταλλα, συνθετικά,

8,50 €
0 Σχόλιο(α)

Σαμπουάν από την Meguiar's για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.

32,90 €
0 Σχόλιο(α)

Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες βινυλίου, συμπεριλαμβανομένων: επένδυσης και εσωτερικών χώρων βινυλίου, υφασμάτων βινυλίου, επίπλων και ταπετσαριών βινυλίου, ενδυμάτων βινυλίου, παπουτσιών, πλαστικοποιημένων συσκευών βινυλίου και επίσης καθαρίζει επιφάνειες Mica.

12,00 €
0 Σχόλιο(α)

Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε, να γυαλίσετε και να προστατέψετε όλες τις πολυεστερικές, τις γυάλινες, και τις βαμμένες επιφάνειες.Τα πλαστικά και τα μέταλλα.

28,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες χρήσης: Αραιώστε 3 κάψουλες σε ένα κουβά με νερό. Ανακατέψτε σε έναν πλούσιο αφρό και εφαρμόστε με ένα σφουγγάρι, βούρτσα ή μαλακό πανί . Ξεπλύνετε καλά με νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

9,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 25 αντικειμένων