Σαμπουάν

Σαμπουάν 

Υπάρχουν 12 προϊόντα.
Νέο

Νέα επαναστατική ιδέα στο πλύσιμο αυτοκινήτου με εξοικονόμιση χρόνου & νερού

23,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πολυτελές σαμπουάν για τακτικό πλύσιμο σε όλα τα φινιρίσματα αυτοκινήτου.

20,00 €
0 Σχόλιο(α)

H ρευστή μαγεία της Meguiar’s! Πλούσιο και πολυτελές προϊόν για πλύσιμο και περιποίηση του χρώματος αυτοκινήτου σας σε ένα βήμα, χωρίς να προσβάλλει την προστασία κεριού.

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Περιέχει ειδικά συστατικά που παράγουν καταπληκτική σαπουνάδα. Βρωμιά και μουτζούρες δρόμου «χαλαρώνουν» και αφαιρούνται γρήγορα, ενώ διατηρητείται το προστατευτικό κέρωμα.

15,00 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Χρησιμοποιήστε το για γενικό καθαρισμό ή το πρώτο βήμα στο 3M™ Perfect‐It Σύστημα Φινιρίσματος Πολυεστερικών της 3M. Σύνθεση άφθονης σαπουνάδας, που αφαιρεί τη συνήθη βρομιά των σκαφών, χωρίς να αφαιρεί το κερί από την επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες των σκαφών, από την πλώρη ως την πρύμνη, περιλαμβάνοντας...

13,90 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Πριν χρόνια η Meguiar’s εφήυρε αυτό το σαμπουάν με την ιδιαίτερα πλούσια συμπυκνωμένη σύνθεση του. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο προϊόν της αγοράς.

8,70 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Σαμπουάν με αναβαθμισμένη σύνθεση χάρη στην εξειδίκευση της Meguiar’s στην τεχνολογία ESP συνθετικών πολυμερών, που «χαλαρώνει» και γαλακτώνει ακόμα και την πιο δύσκολη βρωμιά.

12,90 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Η ιδανική λύση για να καθαρίσετε και να γυαλίσετε το αυτοκίνητο σας ανάμεσα στα κανονικά κερώματα

19,50 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Ισχυρό βιοδιασπώμενο καθαριστικό και απορρυπαντικό για όλα τα μέρη της μοτοσικλέτας. Αφήνει ένα φιλμ ανθεκτικό στη διάβρωση για επιπλέον προστασία της βαφής και των μεταλλικών εξαρτημάτων

11,50 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 12 αντικειμένων