Σφουγγάρια / Πανιά / Γούνες

Σφουγγάρια / Πανιά / Γούνες 

Υπάρχουν 62 προϊόντα.

Σφουγγάρια / Πανιά / Γούνες

ανά σελίδα
Νέο

100% γνήσιο δέρμα. Δεν χαράζει & δεν αφήνει χνούδι. • Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας • Κατάλληλο για την μηχανή και το σπίτι. • Υψηλής απορροφητικότηταςmp1w

9,50 €
0 Σχόλιο(α)

Νέα σειρά απο σφουγγάρια για συνεργασία με έκκεντρους και αλοιφαδόρους γραναζιών. Η κίτρινη σειρά σφουγγαριών είναι μέτριας πυκνότητας για αποκαταστάσεις σε νεότερα υποστρώματα. Τα σφουγγάρια παραδίδονται σε νέα συσκευασία με προστασία UV που εγγυάται οτι το σφουγγάρι διατηρείται στην εργοστασιακή του κατάσταση.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Νέα σειρά απο σφουγγάρια για συνεργασία με έκκεντρους και αλοιφαδόρους γραναζιών. Η μπλέ σειρά σφουγγαριών είναι η πιο επιθετική για γρήγορο κατέβασμα και μεγάλου εύρους αποκατάσταση. Τα σφουγγάρια παραδίδονται σε νέα συσκευασία με προστασία UV που εγγυάται οτι το σφουγγάρι διατηρείται στην εργοστασιακή του κατάσταση.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Γούνα γυαλίσματος με μικροϊνες για έκκεντρο γυάλισμα. Νέο μπλέ σφουγγάρι μικροΐνας για συνεργασία με έκκεντρους αλοιφαδόρους και αλοιφαδόρους με γρανάζια. Ιδανικό για χοντρές αλοιφές και εργασίες σε επιφάνειες αυτοκινήτων , σκαφών και επίπλων.

20,90 €
0 Σχόλιο(α)

Αφαιρεί γραμμές λείανσης φινιρίσματος και άλλες επιφανειακές ατέλειες βαφής. Γρήγορος και εύκολος τρόπος να συνδεθούν τα Σφουγγάρια στους Αλοιφαδόρους Αποκτήστε τη μέγιστη αποδοτικότητα γυαλίσματος.

27,00 €
0 Σχόλιο(α)

Επαναστατική μικροϊνα για γρήγορη αφαίρεση αλοιφών & κεριών που αφήνει βαθύ γυάλισμα.

13,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πλούσια μικροϊνα για φίνο γυάλισμα, κέρωμα και περιποίηση αυτοκινήτου.

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Πανί εξαιρετικής ποιότητας για αφαίρεση γυαλιστικών κα ικεριών.

4,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 1 - 12 από 62 αντικειμένων