STAR BRITE MSR BLACK STREAK REMOVER 650ML

86522

Νέο Προϊόν

15,00 € με ΦΠΑ

Το Mildew Stain Remover αφαιρεί γρήγορα τους αντιαισθητικούς λεκέδες από μούχλα από βινύλιο, πλαστικό ή βαμμένες επιφάνειες. Αρχίζει να λειτουργεί στην επαφή. Η ειδική φόρμουλα λευκαντικού δεν θα βλάψει την ταπετσαρία βινυλίου ή τα νήματα. Είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση στη χρήση συνηθισμένων διαλυμάτων πλυντηρίου "λευκαντικό-νερό" και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή σε RVs όπου οι λεκέδες από μούχλα είναι πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά

Αφαιρεί λεκέδες από μούχλα σε επαφή χωρίς έντονο τρίψιμο. Απλό στη χρήση, ψεκάστε, τρίψτε ελαφρά και ξεπλύνετε τους λεκέδες. Ασφαλές για χρήση σε πολυεστέρα, βαμμένες επιφάνειες, καουτσούκ, πλαστικό και βινύλιο και ταπετσαρίες. Η ειδική φόρμουλα με ρυθμιστικό διάλυμα δεν θα βλάψει την ταπετσαρία ή το νήμα βινυλίου. Ιδανικό και για οικιακή χρήση ή RV. Δεν αποδυναμώνει το ύφασμα ή το νήμα. Σχεδιασμένο ειδικά για χρήση σε θαλάσσιες ταπετσαρίες. δεν θα βλάψει βινύλιο ή ραφές

Οδηγίες χρήσης:

Απλώς ψεκάστε ή σκουπίστε το Mildew Stain Remover τα βινυλικά καλύμματα των σκαφών, τα μαξιλάρια βινυλίου, τις καρέκλες βινυλίου, τις βινυλικές τέντες, τις ντουζιέρες και τις κουρτίνες, τα χαλάκια, κλπ. Μην ξεπλύνετε μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές από μούχλα. Οι επίμονοι λεκέδες μπορεί να απαιτούν δεύτερη εφαρμογή και ελαφρύ τρίψιμο. Ξεπλύνετε καλά μετά τη χρήση. Δεν συνιστάται για χρήση σε ύφασμα. ελέγξτε ανθεκτικότητα χρώματος σε μια δυσδιάκριτη περιοχή πριν προχωρήσετε στον συνολικό καθαρισμό.

Γράψτε μια κριτική

STAR BRITE MSR BLACK STREAK REMOVER 650ML

STAR BRITE MSR BLACK STREAK REMOVER 650ML

Σχετικά Προϊόντα