Χημικά

Χημικά 

Υπάρχουν 209 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

ανά σελίδα

Εφαρμογή: Η προσθήκη πραγματοποιείται στη περιοχή εισαγωγής -μετά το φίλτρο αέρα-μέσω κατάλληλης δοσιμετρικής διάταξης. Προσθέστε στον αέρα εισαγωγής με τον κινητήρα σε λειτουργία και αυξομειώσεις στροφών (περ.2000-3500 1/min).

8,00 €
0 Σχόλιο(α)

Eφαρμογή. Ανακινήστε το δοχείο καλά πριν την χρήση. Θέσατε σε λειτουργία τον κινητήρα μέχρι να ζεσταθεί καλά. Θέσατε σε λειτουργία το καλοριφέρ. Αδειάστε το περιεχόμενο του δοχείου απευθείας στο ψυγείο. Αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για τουλάχιστον 20 λεπτά ή οδηγήστε αμέσως.

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Χρήσης Προσθέστε 5% (50 ml ανά λίτρο λαδιού) πρόσθετου λαδιού σε λάδι κινητήρα. Σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη προσθέστε 2% (20 ml ανά λίτρο λαδιού). Μπορεί να προστεθεί στο λάδι κινητήρα ανά πάσα στιγμή. Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση.

6,00 €
0 Σχόλιο(α)

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ DIESEL Προσθέστε στο σύστημα καυσίμου diesel πριν το γέμισμα. Αρκετό για έως και 50lt diesel.

9,90 €
0 Σχόλιο(α)

Περιγραφή Προϊόντος Το AdBlue® by BASF αποτελεί μέρος ενός μελλοντικού concept για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων. Συνδυάζοντας τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την αποδοτικότητα κόστους, το AdBlue® by BASF καλύπτει όλα τα οχήματα EURO IV, V και VI και μετά.

25,00 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Εάν είναι δυνατόν, εντοπίστε και αφαιρέστε το υλικό που προκάλεσε τη διάτρηση. Ανακινήστε το μπετόνι Εάν είναι κρύο, ζεστάνετέ το προτού το κρατήσετε με τα χέρια σας. Συνδέστε το εξάρτημα σύνδεσης στη βαλβίδα ελαστικού, ελέγχοντας ότι είναι σωστά συνδεδεμένο. Πατήστε το κουμπί ψεκάσματος κρατώντας το μπετόνι κατακόρυφα, μέχρι να φουσκώσει εντελώς...

8,90 €
0 Σχόλιο(α)

Πρόσθετο Σασμάν Eφαρμογή. Το περιεχόμενο αρκεί για 4 λίτρα βαλβολίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή ή και με κάθε αλλαγή βαλβολίνης. Δεν ενδείκνυται για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

37,50 €
0 Σχόλιο(α)

Οδηγίες Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Καθαρίστε σχολαστικά και συνδέστε τους ακροδέκτες μπαταρίας, τους ακροδέκτες πόλων κ.λπ. και ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πλευρές.

6,50 €
0 Σχόλιο(α)

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΒΑΛΒΙΔΩΝ, ΧΩΡΟΥ ΚΑΥΣΗΣ Χρησιμοποιείται με την συσκευή Clearflow και τους αντάπτορες της (τύπος S ή τύπος Flex) σύμφωνα με της οδηγίες χρήσης της. 375ml για μια εφαρμογή.

17,00 €
0 Σχόλιο(α)
Εμφάνιση 145 - 156 από 209 αντικειμένων