Κατασκευαστές

Υπάρχουν 72 κατασκευαστές.
 • ACDELCO

  Κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία

  Κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία. Αυτό ακριβώς απαιτείται από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας και οι μπαταρίες της ACDelco κατασκευάστηκαν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

  Η ACdelco διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μπαταριών για κάθε τύπο αυτοκινήτου και για κάθε ανάγκη. Αυστηροί έλεγχοι ποιότητας κατά τη διάρκεια της παραγωγής, εξασφαλίζουν πως όλες οι μπαταρίες της ACDelco θα προσφέρουν μοναδική αντοχή και κορυφαίες επιδόσεις ακριβώς την στιγμή που το αυτοκίνητό σας τις απαιτεί.

  Οι μπαταρίες αυτοκινήτου της ACDelco διαθέτουν συμπαγή κατασκευή ώστε να μην υπάρχει καμία διαρροή υγρών. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετικά αγώγιμους και συμπαγείς χάλκινους άνω και πλαϊνούς πόλους που δεν λιώνουν ούτε κάτω από τα πιο ακραία βαριά φορτία.

 • AlCA

  logo aral

  Επιλέξτε τους κατάλληλους Alca υαλοκαθαριστήρες που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας, μετρώντας το μήκος των μπροστινών & τον πίσω, εφόσον υπάρχει.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ  ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ 28ΕΚ ΕΩΣ ΚΑΙ 60ΕΚ KAIFLAT 35EKEΩΣ 70EK.

 • ARAL

  logo aralΣήμερα η ARAL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καυσίμων και λιπαντικών στην Γερμανία (με περισσότερα από 2.700 πρατήρια) και με σημαντικές θυγατρικές εταιρίες σε Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

 • BELRAY

  Για 70 χρόνια, τα προϊόντα Bel-Ray έχουν αποδείξει ότι η αξία τους θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.Ηγέτης στην τεχνολογία λίπανσης, το προϊόν μας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει παράλληλα την υψηλή επιχειρηματική αξία για εφαρμογές στον τομέα της αεροδιαστημικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, των τροφίμων, της ναυτιλίας, των στρατιωτικών, της εξόρυξης, της μοτοσικλέτας, του OEM, βιομηχανίες που εξυπηρετούνται από τις Powersports, Marine, Industrial και Mining Divisions. 

  Τα λιπαντικά Bel-Ray έχουν εξυπηρετήσει υποβρύχια, ταξίδεψαν στο φεγγάρι, ξεφλούδισαν ψύχρανση από αρκτικό κρύο, αψήφησαν τη σκληρή σκόνη της ερήμου και τη θερμότητα και έτρεξαν σε πρωταθλήματα εξουσίας. Από την ταπεινή αρχή στο γκαράζ των γονέων του ιδρυτή, η Bel-Ray έχει αναπτυχθεί για να επιτύχει παγκόσμια διανομή από την Ασία στην Αφρική, τη Βόρεια Αμερική στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία, ακόμη και να παραδώσει τα προϊόντα μας στην Ανταρκτική. 

  Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η πρωτοποριακή τεχνολογία μας είναι εγγενείς σε κάθε προϊόν Bel-Ray. Από την ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων για συγκεκριμένες εφαρμογές, σε τιμολογιακές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Bel-Ray είναι πλήρως αφοσιωμένη στην παροχή "λιπαντικών συνολικής απόδοσης". Από το 1946, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους. Από τους φούρνους 1000 βαθμών, τις γραμμές παραγωγής υψηλής ταχύτητας, τα φτυαράκια εξόρυξης 100 τόνων ή τις αγαπημένες σας μοτοσικλέτες και τα προϊόντα ATV, τα προϊόντα Bel-Ray προστατεύουν και λιπαίνουν εξαρτήματα για τις πιο απαιτητικές βιομηχανικές, μεταλλευτικές, θαλάσσιες και Powersports.

Εμφάνιση 1 - 12 από 72 αντικειμένων