Κατασκευαστές

Υπάρχουν 22 κατασκευαστές.
 • Alca

  logo aral

  Επιλέξτε τους κατάλληλους Alca υαλοκαθαριστήρες που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας, μετρώντας το μήκος των μπροστινών & τον πίσω, εφόσον υπάρχει.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ  ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ 28ΕΚ ΕΩΣ ΚΑΙ 60ΕΚ KAIFLAT 35EKEΩΣ 70EK.

 • Aral

  logo aralΣήμερα η ARAL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καυσίμων και λιπαντικών στην Γερμανία (με περισσότερα από 2.700 πρατήρια) και με σημαντικές θυγατρικές εταιρίες σε Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

 • Castrol

  logo castrolH Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τις αερομεταφορές, την εξόρυξη πετρελαίου και άλλους βιομηχανικούς και παραγωγικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο.

 • Champion

  logo champion oilpartsΜε πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και όντας η μεγαλύτερη εταιρεία σε απόθεμα του κόσμου, η Champion είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης για τα προϊόντα  συστήματος καυσίμου. Το όραμά της για το μέλλον είναι η ανάπτυξη λύσεων για ένα καλύτερο περιβάλλον από την εισαγωγή των προϊόντων που μειώνουν τις εκπομπές,αύξηση της οικονομίας του καυσίμου και της βελτίωσης των επιδόσεων στα ορυκτά καύσιμα οχημάτων.

  0 Προϊόντα

 • Denso

  logo denso oil partsΗ ιαπωνική DENSO είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μπουζί στον κόσμο. Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνονται πολλών ειδών μπουζί για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, σκάφη, κλπ. H DENSO προσφέρει μπουζί ιριδίου για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς που θέλουν το καλύτερο στον δρόμο.

  0 Προϊόντα

 • Elf

  logo elf oil partsELF είναι ένα θρυλικό εμπορικό σήμα σε όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών: έναν κόσμο πάθους, τεχνολογικής εξειδίκευσης και premium προϊόντων.Τα νέα γραφικά μεταφέρουν τις αξίες από την καρδιά της ELF: το πάθος, την εμπειρία και υψηλής ποιότητας προϊόντα

 • Febi

  logo Febi oilpartsΩς ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην επιβατικών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων ανταλλακτικών, η FEBI BILSTEIN συνεχώς θέτει νέα πρότυπα στην αγορά. Η σειρά της καλύπτει πάνω από 30.000 τεχνικά ανταλλακτικά για όλα τα δημοφιλή μοντέλα των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων.

  0 Προϊόντα

 • Gat

  0 Προϊόντα

 • Monbat

  logo monbat oil partsMonbat Group of Companies είναι ένας κορυφαίος ευρωπαίος κατασκευαστής μπαταριών μολύβδου-οξέος για διάφορες εφαρμογές.Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, ο Όμιλος αποδείχθηκε επίσης ο κορυφαίος παραγωγός του μολύβδου και κράματα μολύβδου μέσω της θυγατρικής της Monbat Recycling EAD.

  0 Προϊόντα

 • Motul

  logo motulΟι αρχές που διέπουν την Motul σε σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες της βασίζονται στο να ακούν προσεκτικά, και να επικυρώνουν την υποχρέωση τους να παράγουν αποτελέσματα και να είναι νόμιμη. Η ικανότητα της εταιρείας να επινοεί νέες λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της αποσκοπούν στο να διασφαλίσει την ανάπτυξη της μάρκας και την συνεχής ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο.

Εμφάνιση 1 - 12 από 22 αντικειμένων